Over CaravansPlus

Graag stel ik me kort aan u voor.

Mijn naam is Martin Schenk (1953), in het dagelijks leven ben ik voor enkele dagen per week docent aan een scholengemeenschap. Van jongs af ging ik met mijn ouders met de caravan op vakantie en sinds zo’n 35 jaar caravannen we zelf in binnen- en buitenland: heerlijk!

In het voorjaar van 2008 ben ik begonnen met het kopen en verkopen van caravans. Na zorgvuldig een caravan ingekocht te hebben, kijk ik deze na, repareer wat defect is en vervang wat vervangen moet worden. De caravans worden van binnen en van buiten schoongemaakt en op deze manier klaargemaakt voor verkoop.

Bij de kopers zijn mensen die voor het eerst met een caravan op pad gaan, en voor deze mensen heb ik, met dank aan de ANWB, een uitgebreide handleiding geschreven over het gebruik van een caravan.

Daarnaast zijn er mensen die van een kleinere naar een grotere caravan willen overstappen of andersom. Ook zijn er mensen die het caravannen eens willen proberen en daarbij in eerste instantie geen al te grote uitgave willen doen.

Het aantal caravans dat ik heb staan varieert van vijf tot tien en het aanbod is steeds wisselend.

De prijsklasse waar ik me op richt, blijkt voor velen aantrekkelijk te zijn en voor dat geld kan men bij CaravansPlus een goede en veilige caravan aanschaffen. In overleg kan de caravan bij een FOCWA caravanbedrijf een onderhoudsbeurt krijgen, de kosten hiervan bedragen circa € 250.

In geval van een seizoenplaats kunnen wij de caravan voor u op de camping van uw keuze brengen, dit tegen een redelijke vergoeding.

Contact- en adresgegevens

U bent van harte welkom om de caravans te komen bezichtigen in Dronten.

De caravans staan in een droge en goed verlichte stalling, waardoor in de avond bekijken ook mogelijk is.
Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk om per mail of per telefoon een afspraak te maken.

Bezoekadres:

CaravansPlus
Colijnweg 22
8251 PK Dronten
Tel.:   0321 – 314 069

Mobiel: 06 – 5142 1575
E-mail: mdschenk@hotmail.com